TERREINAANLEG

Recreatieterrein aanleggen van A tot Z

Methorst Infra kan de complete (her)inrichting, renovatie en uitbreiding van recreatieterreinen voor u verzorgen. Wij hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van ondergrondse infrastructuur en terreinaanleg. Bij Methorst Infra bent u aan het juiste adres voor de complete aanleg van uw recreatieterrein!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Van vraag naar advies, van advies naar uitvoering

Methorst Infra verzorgt zowel de boven- als de ondergrondse infrastructuur voor alle soorten recreatieterreinen. Wilt u uw recreatieterrein of -park herinrichten of uitbreiden? U kunt, naast het aanleggen van gas, water en licht, de gehele ruimtelijke ordening aan ons uitbesteden!

  • Aanleg, renovatie, uitbreiding en herinrichting van grote en kleine recreatieterreinen.

  • Grondwerk, terreinverharding en straatwerk.

  • Aansluiten en onderhoud van gas, water, elektra, openbare verlichting, CAI, glasvezel en Wi-Fi.

  • Aanleg riool, sanitaire voorzieningen, afstortputten en vuilwatertanks.

  • Voorbereidende werkzaamheden betreffende de aanleg van zwembaden, vijvers en waterornamenten.

  • Dempen of verwijderen verouderde vijvers en zwembaden.

Het plan van aanpak

Heeft u een bestaand recreatieterrein of heeft u plannen om een nieuwe accommodatie op te zetten? Voor zowel bestaande als toekomstige terreinen is een professioneel en goed doordacht plan van aanpak noodzakelijk. Zo moet er besloten worden waar de standplaatsen komen, de aantallen en de plaatsbepaling van de aansluitingen. Al met al een hoop passen, meten en een secure planning. Geen zorgen, Methorst Infra helpt u bij het gehele traject!

+31 318 711 002

Aanleg of renovatie ondergrondse infra

Voor de complete nieuwe aanleg, uitbreiding of modernisering van de ondergrondse infra bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan gas, water, elektra, licht en rioleringswerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle facetten voor u verzorgen!

Elektra

Zodra de standplaatsen op uw recreatieterrein definitief zijn vastgelegd, kunnen wij de stroompunten bepalen en stroomschakelaars plaatsen. Ook de inrichting van de terreinverlichting (de openbare verlichting) dient vooraf al bepaald te worden. Voor de gehele aanleg van het elektra kunnen wij uiteraard ook voor u de berekeningen van het kabelwerk verzorgen. U kunt het aanleggen en aansluiten van elektra met een gerust hart overlaten aan onze ervaren en gediplomeerde elektromonteurs.

Water

Methorst Infra is ook gespecialiseerd in de aanleg van water, zowel de hoofd- als dienstaansluitingen. Wij houden ons secuur aan de laatste richtlijnen van het ‘hygiënisch werken in de waterdistributie’ en weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Daarnaast leggen wij ook waar nodig de hemel- en vuilwaterafvoeren aan en maken drinkwaterpunten op het recreatieterrein. Heeft u al gedacht aan een plaats voor het legen van chemische toiletcassettes en watertanks van de caravans of campers? Wij maken voor u de vuilwatertanks en afstortputten. Ook het afwaswater kan op de vuilwaterafvoer geloosd worden.

Aanleg waterleidingen - Methorst Infra - Terreinaanleg

Gas

Zijn er gas gerelateerde werkzaamheden nodig op uw terrein? Wij beschikken over de juiste kennis en kunde om het werk veilig uit te kunnen voeren. Is de ondergrondse infra van uw camping verouderd en wilt u moderniseren? Overweeg dan om het gas af te laten sluiten en over te stappen naar een volledig elektrisch net. Mocht u meer informatie willen over het moderniseren van uw net, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Riool

Op de door u gewenste plek kunnen wij ook de riolering aansluiten. Voor zowel de hoofdleidingen als de aansluitingen, maar ook voor de plaatsing van inspectie- of doorspuitputten kunt u bij Methorst Infra terecht.

Drainage en afwatering

Internet

Op uw recreatieterrein kunnen wij ook de vooraanleg van CAI-, coax- en glasvezelkabels verzorgen. Om de verblijfsrecreatie zo comfortabel mogelijk te maken, mag een goede Wi-Fi natuurlijk niet ontbreken. Wij maken de internetaansluiting voor u in orde en plaatsen Wi-Fi masten zodat er overal op het terrein een goed bereik en stabiele internetverbinding mogelijk is.

Wi-Fi mast - Methorst Infra - Terreinaanleg

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Openbare verlichting

Ook de pad- en straatverlichting, zoals lantaarnpalen en voetpadverlichting, leggen wij voor u aan! Zo is uw recreatieterrein altijd goed verlicht.

Zwembaden en vijvers

Bent u van plan om een zwembad of vijver aan te leggen? Wij kunnen hiervoor ook de voorbereidingen treffen. Is uw camping of terrein verouderd? Het verwijderen of dempen van een vijver of zwembad is voor ons een koud kunstje. Ook de aanleg van waterspeeltuinen, waterornamenten en fonteinen kunnen wij voor u verzorgen.

Terreinverharding en straatwerk

Bij Methorst Infra leveren wij echt het complete pakket. Heeft u al gedacht aan de looppaden en overig straatwerk? Zo leggen wij grindpaden, puinverharding, graskeien, klinkers en tegels aan. Ook schelpenpaden voor wandelroutes, fietspaden en parkeergelegenheden behoren tot de mogelijkheden.

Terreinverharding - Methorst Infra - straatwerk

Kortom, Methorst Infra realiseert de gehele aanleg van uw recreatieterrein!

De afgelopen tijd merken wij dat de aanvragen voor de aanleg en renovatie van recreatieterreinen fors zijn gestegen. Door de coronacrisis blijken steeds meer mensen in eigen land op vakantie te gaan en wordt het bestaande net meer belast. Is uw recreatieterrein toe aan renovatie of moet de ondergrondse infrastructuur gemoderniseerd worden? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies. U kunt bij onze deskundige medewerkers terecht met al uw vragen. Methorst Infra realiseert de gehele aanleg van uw recreatieterrein van A tot Z.

KANTOOR

+31 318 711 002

CALAMITEIT?

+31 6 45373506

BEREIKBAARHEID

24/7

KANTOOR

+31 318 711 002

CALAMITEIT?

+31 6 28692998

BEREIKBAARHEID

24/7